24-годишен мъж от Смядово е задържан за извършена кражба на златни

...
24-годишен мъж от Смядово е задържан за извършена кражба на златни
Коментари Харесай

Младеж открадна 25 пръстена и 20 гривни от злато от дома на приятелка

24-годишен мъж от Смядово е арестуван за осъществена кражба на златни украшения от частен дом в града, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Шумен.

Сигнал е подаден от 45-годишна собственичка на парцел на ул. " Беласица " в Смядово. По нейни данни кражбата на към 800 грама златни украшения е осъществена за дълъг интервал от време - от месец юни 2022 година до 17 април 2023 година

Полицейски чиновници са почнали работа по определяне на причинителя на 25 златни пръстена, 20 златни гривни, три капиталови златни монети и други златни украшения. В хода на извършените процесуално-следствени дейности обвинен за кражбата е 24-годишен мъж от Смядово. Криминалисти са влезнали в дирите му, само че той бил отвън страната. Вчера обвиненият е арестуван за период до 24 часа. Работата по документиране на закононарушението продължава.

Мъжът е бил другар на дъщерята на собственичката на жилището, до което е имал достъп. Смята се, че арестуваният, който е престъпно проявен, в продължение на близо година е вземал от жилището по някое украшение, продавал го е и го е заменял с фалшификат, с цел да не бъде оголен, посочи за Българска телеграфна агенция представителят на ОДМВР в Шумен Ася Йорданова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР